Dorpsondersteuner – Huisartsenpraktijk Maasbree – MAASBREE

Dorpsondersteuner

Dorpsondersteuner

De Dorpsondersteuner is de verbindende schakel tussen en werkt nauw samen met inwoners, vrijwilligersorganisaties, gemeente en professionals op diverse gebieden. Signaleert, initieert en stimuleert initiatieven vanuit het dorp en organiseert hiervoor bijbehorende activiteiten. Er gaat bijzondere aandacht uit naar een aantal initiatieven van het kernteam Zorg en Welzijn, waaronder het opzetten en uitvoeren van het project ‘hulp in de huishouding’.

De Dorpsondersteuner is een beroepskracht die werkt in dienst van het dorp. U kunt met allerlei hulpvragen bij de Dorpsondersteuner terecht. De Dorpsondersteuner kan bij u thuis komen. Het doel van de Dorpsondersteuner is om te werken aan een leefbaar en toekomstbestendig Maasbree.

Wij,  Liset Janssen en Mia van Gils, zijn de dorpsondersteuners van Maasbree.  De ondersteuning in de huishouding is per 1-1-2018 een zelfstandige voorziening en heeft momenteel onze prioriteit. Daarnaast zijn onze doelstellingen het tot stand brengen van ontmoetingen, laagdrempelig contact en verbindingen.

Wij zijn op afspraak te bezoeken in het Gezondheidscentrum in Maasbree op donderdagmiddag.

Bereikbaarheid dorpsondersteuner:

Per e-mail:         dorpsondersteunermaasbree@zcpm.nl

Telefonisch:

Liset Janssen: 06-18608314

Mia van Gils: 06-18834757

Wordt de telefoon niet opgenomen, dan kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken. Dan wordt u terug gebeld.

Bezoek:

Wilt u ons bezoeken in het Gezondheidscentrum? Dat kan op afspraak.

U kunt zich dan op het afgesproken tijdstip melden bij de balie van de huisartsenpraktijk